Bezig met verzenden ...

“ Per-Sé staat voor een open gesprek. Aan persoonlijke begeleiding geen gebrek! - Yana ”

Voor werkgevers

Een aanwerving is uitermate belangrijk en kan enorm veel tijd in beslag nemen. Bovendien kan een “niet–passende” werknemer veel geld en tijd kosten; daarom moet een aanwerving gebeuren in een aangepast en PERSOONLIJK kader. Per-Sé heeft een unieke aanpak en zal voor u een PERSOON selecteren die past in uw bedrijf, deze persoon gaat uw organisatie een unieke meerwaarde geven.

Per-Sé plaatst u als bedrijf centraal waarbij we oog hebben voor de specifieke bedrijfscultuur en vereisten. Doorheen het hele proces voorziet Per-Sé u van transparante en eerlijke feedback, begeleiding en advies. Na de aanwerving zorgt Per-Sé eveneens voor een gerichte opvolging van zowel u als werkgever, als van de werknemer.

 • "Mijn team is perfect, dankzij Per-Sé."

  -- Aqualex

  -- Vermako

  "Per-Sé werkt gewoon anders. De massa is voor hen geen prioriteit, maar wel de kwaliteit en het creëren van een duurzame relatie met de klant en met de kandidaat. En één belangrijk iets hebben we ook geleerd van Per-Sé: ‘het buikgevoel liegt nooit!’."

  -- Bivit

 • "Het beste aan de samenwerking met Per-Sé is dat het niet bij woorden blijft, ze doen wat ze zeggen. Ze connecteren effectief met zowel klant als kandidaat om tot een goede match te komen. Ook de kandidaten bevestigen ons dit keer op keer."

  -- Revor

  -- D'Huyvetter Beton

  -- SDP

 • -- Flanders International Airport

  "Door de professionele en persoonlijke aanpak met veel empathie weet Per-Sé potentiële kandidaten op de geschikte vacature te plaatsen. MD Interior is verrijkt met hun kennis en ervaring naar het vinden van de juiste mensen voor de verdere groei van ons kantoor."

  -- MD Interior

  "We werken reeds geruime tijd samen met Per-Sé. Zij slagen er in om zeer goed aan te voelen welke kandidaat ons bedrijf nodig heeft. Per-Sé voelt zeer goed aan aan wat we zoeken en welke voorwaarden kandidaten moeten voldoen, daardoor krijgen we zeer goede feedback omtrent elke interessante kandidaat zodat er zeer gericht keuzes kunnen gemaakt worden."

  -- C-Mec