Bezig met verzenden ...

“ Per-Sé staat voor een open gesprek. Aan persoonlijke begeleiding geen gebrek! - Yana ”

Voor werknemers

Werk vinden dat echt bij je past, naar zowel kennis en vaardigheden toe als naar passie en interesse. Iets dat niet altijd even gemakkelijk is en tijdrovend kan zijn. Per-Sé staat jou bij in deze zoektocht door naar jou te luisteren en mee te denken, maar ook aan te voelen wat je echt nodig hebt.

Kunnen we jou helpen met advies over je loopbaan?

We ondersteunen je in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. We helpen je je volle potentieel te ontdekken en zoeken samen nr een werkomgeving dit mogelijk maakt. Dit is een waardevol traject waar nieuwe kansen en mogelijkheden tevoorschijn komen.

"Het is een jaar geleden dat ik thuis zat met wat een burn-out bleek te zijn. Gelukkig kon ik in die periode bij mensen terecht die mij moed gaven om door te gaan. Zo was ook de loopbaanbegeleiding die ik bij Per-Sé volgde, een stap in de goede richting. Zij wezen mij op mijn positieve punten, mijn betrokkenheid en enthousiasme. Dit is nu volledig terug en ik heb weer de moed om dingen aan te pakken."  


-- Veerle

"Het gaat echt goed met me. Ik doe het werk elke dag liever omdat ik meer en meer alles begrijp en kan volgen. De collega's zijn super hulpvaardige mensen met humor. Deze baan is echt wat ik zocht. Dikke merci"


-- A.F.

"Ik verlang echt om er aan te beginnen. Bedankt alvast voor de heel goede opvolging. Ik raad jullie zeker aan als ik iemand ken die werk zoekt."


-- L.V.

"Ik ben heel blij met mijn nieuwe uitdaging, dankzij jullie!"


-- N.S.

"Voilà, j'ai signé le contrat pour commencer en janvier! Un grand merci!"


-- A.B.

"Per-Sé heeft snel enkele concrete en gerichte vacatures kunnen aanbieden, volledig op maat van mijn profiel. Het persoonlijk contact en de discrete aanpak zijn voor mij hun grootste troeven. "Klein maar fijn". Een selectiebureau op niveau!"


-- Gilles

"Het onthaal was hartelijk en mijn gevoel zat meteen goed toen ik aankwam op het kantoor van Per-Sé. Sophie en Charlotte stonden meteen klaar om me aan de ideale baan te helpen, wat hen ook gelukt is. Na een maand startte ik op mijn eerste baan. Ook erna hielp Per-Sé me, de opvolging gebeurde met regelmaat en stipt. Ik kan de samenwerking in één woord omschrijven: super!"


-- Daphné

"Mijn ervaring met Per-Sé is in één woord: geweldig! Een kantoor dat zich onderscheidt van alle door hun pro-actieve en persoonlijke aanpak. Per-Sé neemt de tijd om de persoon achter het CV te leren kennen en het bedrijf achter de vacature. Per-Sé kenmerkt zich vnl. door hun persoonlijke en professionele aanpak, de open communicatie en discretie. Kortom, 'grote klasse' en een aanrader voor iedereen die toe is aan een volgende carrièrestap."


-- Caroline

"Ik had het gevoel dat de 'rekruteringsmarkt' volledig verzadigd was en geen enkel kantoor nog een meerwaarde kon bieden, Per-Sé bewees mij het tegendeel! De screening was diepgaander en ging naast je ervaring en opleiding ook over jouw attitudes, waarden en groeipotentieel. Naast een goede match met een bedrijf en diens cultuur leer je dus ook jezelf beter kennen, ik vond dat persoonlijk super.Nog geen twee weken na mijn eerste gesprek was ik reeds gestart! Sophie en Charlotte blijven heel betrokken en vragen nadien ook oprecht hoe het gaat. Kortom, de slogan 'persoonlijke' selectie is allerminst uit de lucht gegrepen!"


-- Arno

"Je bent geen nummer bij Per-Sé. Al bij het eerste contact was ik positief verrast. De zoektocht om een echte 'match' te vinden tussen sollicitant en bedrijf is hun prioriteit. Niet zomaar een selectiekantoor. Van intake gesprekken tot aanwerving, opvolging en begeleiding kon ik op Per-Sé rekenen."


-- Carl

"Bij mijn zoektocht naar passend werk ben ik als 56-jarige in contact gekomen met Per-Sé. Reeds vanaf het eerste gesprek voelde de persoonlijke aanpak bijzonder goed aan en was ik ervan overtuigd dat Per-Sé voor mij ‘de sleutel’ in handen kon hebben. De open communicatie doorheen de selectieprocedure gaf duidelijk blijk van hun ‘visie en waarden’. De ‘missie’ is geslaagd! Met bijzondere dank."


-- Marc

"Als ik één iets in het bijzonder op prijs heb gesteld bij Per-Sé, dan is dit zonder twijfel de persoonlijke aanpak. Nagenoeg alles wordt ingezet om naar een job te zoeken die echt bij u past. Opleidingen en ervaring, huidige situatie en toekomstige doelen, je sterke en zwakke punten, alles wordt goed geanalyseerd om je eigen persoonlijke job-profiel samen te stellen. Daardoor ben ik dankzij Per-Sé opnieuw aan het werk in een boeiende job die beroep doet op zoveel mogelijk van mijn talenten en mij dagelijks blijft uitdagen."


-- Patrick

"Per-Sé staat voor een open gesprek. Aan persoonlijke begeleiding geen gebrek!"


-- Yana