Bezig met verzenden ...

“ Per-Sé staat voor een open gesprek. Aan persoonlijke begeleiding geen gebrek! - Yana ”

We zorgen voor een optimale, doelgerichte en persoonlijke aanpak waarbij u voor ons uniek bent.

Per-Sé plaatst het PERSOONLIJKE centraal en trekt dit door naar de HR omgeving. Daarom beoogt Per-Sé een persoonlijke en correcte HR dienstverlening op maat en dit zowel naar de werkgever als naar de werknemer toe. Per-Sé fungeert als verlengstuk van uw HR waar resultaat, communicatie, expertise, kwaliteit en optimalisatie centraal staan.

Per-se focust zich op uw behoeftes, op maat. Bij Per-Sé krijgt u als PERSOON onze volle aandacht.

Sophie Van Slambrouck

Als oprichter van Per-Sé heb ik een aantal essentiële zaken die ik cruciaal vind en zoek in iedere kandidaat of bedrijf nl. passie en oprechtheid.

Contacteer mij

Historiek

Sophie Van Slambrouck richtte Per-Sé op in 2010 met als doel de persoon, zowel werkgever als werknemer, opnieuw centraal te plaatsen in het rekrutering en selectieproces. In de loop der jaren heeft Per-Sé zich verder ontplooid tot begeleider van bedrijven en sollicitanten. Op vandaag kan u bij Per-Sé terecht voor rekrutering,  HR ondersteuning, assessments en motivatie onderzoek.

Visie

Via een mensgerichte en oprechte aanpak willen we werkgever en werknemer samenbrengen en een constructieve, langdurige samenwerking tot stand brengen. We stoppen niet na de aanwerving, maar gaan verder. Ook na de aanwerving kan u op ons rekenen voor opvolgings- en evolutiegesprekken.

Missie

De missie van Per-Sé is gebaseerd op het "sleutel-slot mechanisme", nl. het vinden van de meest geschikte persoon op de juiste plaats in een gepast kader.
It’s a match made in heaven!